< Voltar

How do I grant access for Physical Activity?

To make sure all of your steps are reliably recorded on your Android device, always make sure that the access for Physical Activity is granted.

To grant access for physical activity, follow these steps:

• Open Android Settings
  • Go to “Apps”
  • Tap on “StepsApp”
  • Tap on “Permissions”
  • Tap on “Physical Activity” > Allow it for StepsApp

For EMUI (Huawei) systems, follow these steps:

• Open Android Settings
  • Go to “Apps and notifications”
  • Tap on “Apps”
  • Tap on “StepsApp”
  • Tap on “Permissions”
  • Tap on “Physical Activity”> Allow it for StepsApp

Este artigo foi útil?

"Não consegue encontrar o que procura? Estou aqui para ajudar".

Sara, Customer Support at StepsApp

Contact Us

StepsApp Pedómetro - Contador de passos e calorias

Mais de 20 milhões de utilizadores já desfrutam da StepsApp.
StepsApp transforma o seu telemóvel num belo e simples contador.
Basta meter o telefone no bolso e sair. Estabeleça objectivos. Conta os passos. Queimar calorias.